REACTIES / TESTIMONIALS

18 antwoorden
 1. Veronique. J Schoten
  Veronique. J Schoten zegt:

  Zeer goed
  Fantastische regeling, alles precies op tijd. En de chauffeur was super, heel vriendelijk, had water mee voor iedereen, droeg de bagage tot in luchthaven, en toonde ons de weg naar de check-inn. Hij droeg een maatpak en gaf ons het gevoel dat we echte Vip’s waren.

  Beantwoorden
 2. Caroline P
  Caroline P zegt:

  J’ai réservé un chauffeur privé pour me rendre de la gare d’Anvers vers mon hôtel , tout s’est bien passé,le chauffeur était professionnel et courtois Je n’hésiterais pas à refaire appel à eux lorsque je retourne a Anvers.
  Caroline

  Beantwoorden
 3. Walter B
  Walter B zegt:

  Het is weer een plezier om een limo te nemen Men voelt zich VIP als klant Keurig en heel beleefde dienst. Voorbeeld voor velen Ik doe nu al een paar jaar beroep op Mr Erion en zijn team Merci en chapeau

  Beantwoorden
 4. Jacques VV
  Jacques VV zegt:

  Always on time, courteous, helpful. After 2 years of working with this company, not one issue or unpleasant event!
  Happy and loyal customer.

  Beantwoorden
 5. Chantal D
  Chantal D zegt:

  Vip Drive heeft luxe auto’s, een uitstekend service, professionele chauffeurs. Was erg tevreden en ga zeker aan mijn bedrijf aanbevelen.

  Beantwoorden
 6. DE RIDDER Jacques
  DE RIDDER Jacques zegt:

  Bij deze wil ik u mijn waardering laten blijken voor de uitstekende service die uw firma geboden heeft bij het op-en afhalen van mijn medewerkers en ikzelf naar en van Zaventem. Stipt op tijd, perfect. Wij zullen in de toekomst nog dikwijls beroep doen op uw diensten.

  Beantwoorden
 7. Maryatrouwereiziger
  Maryatrouwereiziger zegt:

  Beste taxi service ooit! Alles is tot in het kleinste detail zorgvuldig voorzien en uitgewerkt om comfort voor de klant. Luxewagens met professionele chauffeurs, van A tot Z – alles is zeer goed en efficiënt voor u geregeld, vakantie/(of) zakenreizen. Inderdaad een voorbeeld van beleefdheid, netheid, stiptheid om anderen te motiveren en charmeren. Nog heel veel succes verder VIP Drive team and I am very happy to have met you!

  Beantwoorden
 8. CLONEN Karel
  CLONEN Karel zegt:

  Hi, just to let you know that I am very pleased with the services you provided during my visits to Belgium the recent time. Always on time and ready to help me as much as possible. I will pass that message to all my friends in Londen. Good luck in the business!!!

  Beantwoorden
 9. VAN DER HOEVEN Ronny
  VAN DER HOEVEN Ronny zegt:

  Ik ben een frequent reiziger en ben toevallig bij jullie terecht gekomen na een aantal negatieve ervaringen met andere firma’s. Bij deze wens ik jullie te feliciteren met een stipte, beleefde en attente service tijdens mijn verplaatsingen naar Amsterdam en Zaventem.Je mag me nu rekenen bij uw vast klantenbestand.

  Beantwoorden
 10. roef romain
  roef romain zegt:

  Je tiens a vous feliciter du bilinguisme du chauffeur qui m’a conduit pendant deux jours en Belgique. Excellent service et vous pouvez me compter parmi vos clients fideles.
  ROEF Romain

  Beantwoorden
 11. Jeffrey
  Jeffrey zegt:

  Perfecte & uitzonderlijke service. Niet te vergelijken met andere bedrijven. Zeer propere en luxueuze wagen met water aan boord voor de klanten. Dit is pas een VIP-behandeling.Behulpzaamheid,hoffelijkheid en professionaliteit staan hier blijkbaar hoog in het vaandel.
  Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden

Leave a Reply / Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *