Welkom bij Vip Drive

U kunt ons vinden in Antwerpen, Brussel en Ieper.

Wij bieden u vervoerdiensten over heel België en verder. Onze missie is om aan al onze klanten betaalbare, high-quality diensten te bieden, of het nu gaat om zakelijke aangelegenheden of vrije tijd.

Vip Drive heeft de meest luxueuze voertuigen, perfect uitgerust en aangepast voor uw comfort.

We hebben professionele chauffeurs met meer dan 10 jaar ervaring, en bovenal garanderen wij u absolute veiligheid en discretie.

U zult absoluut tevreden zijn over onze uitstekende service.

Star Limo

Huur een auto met een privéchauffeur voor enkele uren of enkele dagen in Antwerpen, Brussel en Ieper.

Wij bieden u de mogelijkheid om een Mercedes te huren:  S-Klasse, E-Klasse en/of V-Klasse.
Vip Drive biedt het ultieme vervoer in stijl voor zaken of vermaak.

Al onze chauffeurs hebben bewezen dat zij beschikken over alle kwaliteiten van het hoogste niveau.

Wij vervoeren u en uw klanten overal waar u heen wilt – hotel, luchthaven, station of zakencentrum, in alle discretie en zonder stress. Gedurende uw reis kunt u in alle rust werken of ontspannen en/of genieten van het begin van uw vakantie.

VIP Drive Premium Quality

Vip Drive biedt de hoogste kwaliteit voor de meest betaalbare prijzen.

Services

LUCHTHAVEN VERVOER

Uw privéchauffeur haalt u op het afgesproken tijdstip bij u thuis,In een comfortabele klasseberline voert hij u recht naar de luchthaven.

Vip Drive biedt enkel persoonlijke transfers en geen gecombineerd vervoer, Dat wil zeggen dat u gegarandeerd op tijd wordt opgepikt en u zult reizen met gezelschap dat u zelf heeft gekozen.

Voor transfers vanaf de luchthaven checken wij de status van alle aankomsten om te zorgen dat de bestuurder u op tijd zal ontmoeten.Uw chauffeur zal u verwelkomen in de aankomsthal op de luchthaven en uw naam zal zichtbaar zijn op een Ipad display. Wij zullen u, na het boeken, de naam en het mobiele nummer van uw chauffeur doorgeven.

ZAKELIJK VERVOER

Organiseert uw bedrijf een professionele meeting en wilt u uw klanten en partners op de best mogelijke manier verwelkomen? Vip Drive vindt voor u de perfecte oplossing door een flexibele service te bieden om tegemoet te komen aan uw specifieke eisen.

Wij vervoeren u en uw klanten overal waar u heen wilt – hotel, luchthaven, station of zakencentrum, in alle discretie en zonder stress. Gedurende uw reis kunt u in alle rust werken of ontspannen.Wij zijn in staat onze dienst zo aan te passen dat het aansluit bij uw zakelijke behoeften. Wij kunnen zorgen voor incidenteel of dagelijks vervoer van werknemers. Wij kunnen zelfs een professionele tour organiseren voor uw gewaardeerde klanten.

EVENEMENTEN VERVOER

Een speciaal evenement is op komst: een huwelijk, een receptie, een bijzondere verrassing, of een jubileum.

Waarom zou u niet een luxueuze auto met chauffeur huren om uw speciale dag compleet te maken?

Vip Drive is meer dan bereid dit unieke moment met u te delen en u de ervaring en discretie van onze chauffeurs aan te bieden.

Bezoek van steden en monumenten.Maak kennis met de mooiste Belgische steden en monumenten onder begeleiding van een van onze chauffeurs.Uw culturele uitstappen en vrijetijdsactiviteiten kunnen ook volledig op maat georganiseerd worden.

Uw wens is onze zorg.

Vehicles

Mercedes V-Class

Executive Minivan

Mercedes S-Class

First Class Sedan

Mercedes E-Class

Business Sedan

Dus, waar wacht u nog op!

Luxe
Op tijd
Klantvriendelijk
Beste Prijs/Kwaliteit
Gratis WIFI
Fles Water

Contact

+32 468 19 19 19

 info@vipdrive.be

Wij accepteren alle credit cards.